Costa Brava, dé kuststreek bij uitstek van Spanje

Een van Spanje’s meest populaire vakantiestreken is de Costa Brava. Deze Noordoostelijke Spaanse streek wordt jaarlijks bezocht door vele Nederlandse vakantiegangers. Het behoort tot de streek Catalonië waar vele andere interessante trekpleisters te vinden zijn. Een voorbeeld van enkele populaire badplaatsen die in deze regio te vinden zijn, zijn Lloret de mar, Blanes, Tossa de Mar en Malgrat de Mar. Je kunt er oneindig genieten van lange zandstranden en de Spaanse zon, in de avonduurtjes kun je er volledig los gaan op de laatste hits met toeristen van over de hele wereld. Enkele voorbeelden van mooie en grote steden die in de buurt te vinden zijn, zijn Barcelona, Girona en Figueres.

Een bezoekje aan de stad Barcelona is eigenlijk een absolute must als je voor een langere periode richting de Costa Brava afreist. De Ramblas met haar straatartiesten, de terrasjes, de heerlijke tapastentjes, la Sagrada Familia en de prachtige architectuur van Gaudi in het algemeen zijn allemaal redenen om ook even langs Barcelona te gaan als je in de buurt bent.

De Costa Brava is uiteraard een groot gebied, dus er valt genoeg te kiezen. Je vindt er een gigantisch aanbod van >>de mooiste vakantiehuizen in Spanje. Of je nu op zoek bent naar een enorm luxe villa met alles er op en er aan, inclusief zwembad, grote tuin en jacuzzi of een authentiek oude huisje met kleine details die Spanje typeren, je zult in deze regio absoluut slagen tijdens het zoeken naar >>een vakantiehuis in de Costa Brava. Op deze manier kan je vanuit alle luxe de prachtige streek Costa Brava gaan ontdekken met al haar prachten. Je zult vervolgens na een heerlijke periode in je eigen villa weer uitgerust terugkeren richting Nederland om daar nog eens na te genieten van alle indrukken die zijn opgedaan en weer met een frisse start beginnen in Nederland.

Ben je dus op zoek naar een heerlijke zonnige vakantie in een streek met prachtige stranden, fantastische steden en de mogelijkheid om ’s avonds eens even goed de bloemetjes buiten te zetten, dan krijg je absoluut geen spijt van een heerlijke vakantie aan de Costa Brava!