Apartamentos Corona

'Apartamentos Corona' is te vinden in de vallei van Ruiseñada, een enclave met een eigen charme, gelegen aan de voet van de berg Corona, op drie kilometer van het strand van >>Comillas. Ideaal voor ontspanning, voor het vinden van een plek, waar traditie en cultuur samenkomen met meerdere outdoor activiteiten als wandelen, golfen, paardrijden, vogels kijken, enz.

Ondanks zijn landschappelijke karakter ligt de vallei dicht bij attracties als het natuurpark van Oyambre, San Vicente de la Barquera, Santillana del Mar of de grotten van Soplao...

'Apartamentos Corona' is een nieuw gebouwd huis volgens de traditie in Cantabrië, met vijf comfortabele appartementen op een rustige locatie en met prachtig uitzicht over de vallei Ruiseñada (zie foto hiernaast). De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en zijn volledig uitgerust.

Alle appartementen beschikken over een gezellige slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1.50 m (in 2 appartementen) of twee eenpersoonsbedden van 90 cm (in 3 appartementen). Verder zijn er slaapbanken voor 2 personen.Ga verder naar de >>website van Apartamentos Corona (Spaans) of neem direct >>contact op met Ventura González van Apartamentos Corona voormeer informatie (apartamentoscorona@hotmail.com).