De meest luxe vliegtuigen van de wereld

Heb je dit jaar de loterij gewonnen? Dan zou het voor jou zo maar mogelijk zijn om op een luxure manier je Spaanse vakantiebestemming te bereiken. Degenen die de loterij niet gewonnen hebben zullen dit jaar jammer genoeg weer een normaal >>vliegticket moeten boeken. Aan de andere kant is het niet erg om te blijven dromen, want zo luidt een Spaans gezegde ‘Una vida sin sueños es como un jardín sin flores’ ofwel ‘Een leven zonder dromen is immers als een tuin zonder bloemen’.

1. Gulfstream G550
De meest rijken hebben natuurlijk hun eigen vliegtuig. De Gulfstream G550 wordt op maat gemaakt voor de extreem rijken die hun eigen privé jet kunnen betalen. Dit jet kost namelijk ruim zestig miljoen euro! Het kan echter nog duurder, als je bijvoorbeeld een Armani interieur zou willen. Dit privé jet biedt plaats aan acht passagiers en kan met een volle tank ruim 12.500 kilometer afleggen. Dat is van Amsterdam naar China en weer terug! Mocht je dit toestel in Spanje willen laten landen, dan kan je dat het beste doen op het feesteiland Ibiza. Hier landen meer privé jets dan waar dan ook in Europa.

 2. Etihad Airline Diamond Seat
Etihad Airline heeft in zijn nieuwste Airbus A380 (het grootste lijntoestel van de wereld) een aantal special stoelen laten maken: >>De Diamond Seat. Deze privé stoel is gericht op de meer zakelijke reizigers en is heeft een minibar, elektrische massage, 180 graden draaibare stoelen, waardoor het mogelijk is om tegenover je medereiziger te zitten, en aansluitingen voor je elektronische apparatuur, die kunnen worden weergegeven op je eigen 23” LCD TV. Als je met deze luxe wilt reizen dan zijn je bestemmingen in Spanje beperkt, Etihad Airways heeft alleen lijnvluchten op Ibiza, Madrid, Malaga, Mallorca en Barcelona.  

3. Singapore Airways Private Bedroom
Kan je niet wachten op de luxe van je Spaanse hotel en wil je tijdens de vlucht al genieten van een goed bed, een minibar een eigen douche? Dat kan bij bij Singapore Airways. Dit vliegtuig wordt ook wel ‘het vliegende hotel’ genoemd, omdat aan alles is gedacht. Het ontbreekt je tijdens een vlucht nergens aan. Hoe romantisch het ook allemal klinkt, het bedrijven van de liefde is helaas door Singapore Airways >>verboden